Data Recovery – Data Herstel: Utrecht, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag

Data verlies – De kenmerken

data recoveryDe meeste mensen hebben het helaas al eens mee moeten maken: data verlies. Belangrijke documenten, foto’s en filmpjes waar u erg aangehecht was en die uitgebreide muziekcollectie waar u zo lang over heeft gedaan die op te bouwen, het is allemaal weg. Vaak zijn er wel tekenen aan de wand dat er iets mis is met de datadrager, maar deze signalen worden dikwijls in de wind geslagen. Zonde, aangezien oplettendheid ervoor kan zorgen dat de kans van het terughalen van deze bestanden aanzienlijk wordt vergroot. Hieronder volgen enkele mogelijke aanwijzingen van falende datadragers.

  1. Klikkende geluiden
  2. Krassende/piepende geluiden
  3. Trage bestandsoverdracht
  4. Plotseling verdwenen bestanden en mappen
  5. Ontoegankelijke bestanden en mappen

Mocht één van de voornoemde situaties zich voordoen, dan is het van groot belang dat u deze signalen serieus neemt. De problemen bevinden zich in de initiële fase en daarin is de kans op gegevensherstel het grootst.

In de regel wordt er vanuit gegaan, dat hoe langer gewacht wordt met het veilig stellen van data en hoe vaker een poging wordt ondernomen de bestanden te benaderen, hoe kleiner de kans tot succesvolle data recovery.

Wanneer u één van deze symptomen tegen komt, dan kunt u het best de schijf niet meer gebruiken. Sluit het liefst direct de pc af, waarbij er wel rekening gehouden dient te worden met het correct afsluiten en niet direct uitschakelen door de stroom er af te halen. Dit om meer schade aan de datadrager – en bijbehorend dataverlies – te voorkomen. Probeert u vooral ook niet zelf een poging tot dataherstel te doen met gratis software, aangezien ook dit de kans op volledig succesvol herstel kan verkleinen. Op de website van Bytes Back Data Recovery leest u hierover meer. Bytes Back Data Recovery

Data Herstel – Bytes Back Data Recovery

Wanneer u belangrijke data kwijt bent geraakt en daar geen goede back-up van heeft gemaakt, wordt deze data vaak als verloren beschouwd. Gelukkig kunnen goede data recovery services vaak nog wat voor u betekenen door een groot deel – zo niet alles – van uw data terug te halen. Deze goede data recovery services kenmerken zich door ervaring, expertise, veiligheid, betrouwbaarheid en helaas ook vaak hoge kosten. Geregeld komt het voor dat een (succesvol) herstel van data bij één van deze bedrijven uitkomt in de honderden euro’s, oplopend tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de schade. Sinds september 2013 biedt Bytes Back Data Recovery vanuit Utrecht een betaalbare service voor consumenten en MKB. Door een andere benadering van de problematiek is Bytes Back Data Recovery in staat het herstellen van verloren bestanden betaalbaar te maken. Doordat de focus voornamelijk ligt op softwarematige- en elektronische schade, is het niet noodzakelijk dat er een ‘clean room’ aanwezig is. Deze kamer met gefilterde lucht is nodig om een harde schijf op veilige wijze te openen. Dit heeft te maken met de gevoeligheid van de interne onderdelen. Aangezien deze kamers bijzonder prijzig in aanleg zijn, worden de kosten hiervan veelal doorberekend aan de klant. Heeft u slechts softwarematige schade, dan betaalt u bij die bedrijven indirect toch voor de clean room. Bytes Back Data Recovery herstelt uw data voor een fractie van die prijs, zonder in te leveren op de kenmerken die u mag verwachten bij de bandeling van uw gevoelige data. Bytes Back Data Recovery staat voor snelheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Met het hoge succespercentage wordt bewezen dat succesvolle data recovery niet duur hoeft te zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website van Bytes Back Data Recovery. Vermeldt u daarbij zo duidelijk en uitgebreid mogelijk het probleem, zoals de symptomen, eventuele geluiden, onverklaarbaar verdwenen bestanden en andere eigenaardigheden. Aan de hand van de geschatte kans op herstel kan Bytes Back Data Recovery een kosteloze diagnose uitvoeren voor een definitieve prijsopgaaf. Bent u tevreden met de geschatte kans en de bijbehorende prijs? Dan kunt u besluiten over te gaan tot definitieve dataherstel. Daarbij is het mogelijk dat u zelf een nieuwe data drager aanlevert of dat Bytes Back Data Recovery dat voor u regelt. U bepaalt zo zelf de hoogte van de kosten! Klik hier om naar de website van Bytes Back Data Recovery te gaan!

Bytes Back Data Recovery Verzorgt Data Herstel

VAN

 

IN
Harde schijf Utrecht
USB Stick Amersfoort
Geheugenkaart Amsterdam
Digitale camera Rotterdam
Laptop Den Haag
Tablet Eindhoven
Smartphone Groningen
Externe harde schijf Leeuwarden
Muziek / Foto’s / Documenten / Etc. Arnhem

Druk op ‘home’ om terug naar boven te gaan.

Ardash Holm

Opgeleid in Rechtsgeleerdheid, Entrepreneurship en Maatschappelijk werk met een zeer sterkte affiniteit voor ICT.

Laat met uw facebook account een reactie achter!